15 Luty 2011 | Deser na ciepło:-)

Polecam wszystkim zmarzniętym przepyszne owoce pod kruszonk±. U mnie to ¶liwki ale mog± być także inne, wasze ulubione np. wi¶nie, maliny ...

 


Poszukujesz przepisu na co¶ pysznego co dzi¶ chcesz upiec.
Może fajny przepis znajdziesz u mnie. Zapraszam.
 




Nie jestem użytkownikiem chce się zarejestrować.
 
000073
Numer katalogowy
 

Lukier:

  • 4 łyżki cukru pudru,
  • 1 łyżka gor±cej wody,
  • kilka kropel barwnika (opcjonalnie).

Formę na muffinki wykładamy papierowymi papilotkami. Do każdej nakładamy po równo wcze¶niej przygotowanego ciasta.

Lukier: cukier puder zalewamy gor±c± wod± i energicznie mieszamy.

Muffinki lukrujemy po upieczeniu, jeszcze ciepłym lukrem.

Czas przygotowania to ok. 15 minut. Składników wystarcza na 12 sztuk a co ważniejsze jest bardzo łatwe w przygotowaniu.

30 minut w 180 stopniach.

Pyszne i aromatyczne muffinki, które znikaj± z talerza szybciej niż się na nim pojawiaj± :)





 




Chcesz być na bież±co, wiedzieć co ciekawego dzieje się
w mojej kuchni? Zapisz się do newsletter.
 
Powered by TreDo.pl. Copyright © 2010 BakeMyCake.pl. All rights reserved.